[Gta04-owner] No Aux or U-Boot Menu?

Sam Muirhead sam at yearofopensource.net
Thu Jan 3 00:39:40 CET 2013


Hi Radek, thank you for the reply!

    Hi,
    i'd try to follow README here [1].

    [1] http://sourceforge.net/projects/qtmoko/files/GTA04/


I followed the readme and partitioned the card according to the correct 
scheme, but when I inserted it into the GTA04 to do the mkfs changes and 
mount, untar etc, the usb device wasn't recognized on my laptop and the 
phone hangs on the Tux image.
So I reformatted the card again using makesd, and I have the same lack 
of boot / aux menu problem.

    Otherwise please tell us filesystem type of
    p2 and contents of /boot (mmcblk0p1) - there must be uImage in root so that it
    boots.


here are the filesystem types for the partitions:

gta04:~# df -T
Filesystem    Type   1K-blocks      Used Available Use% Mounted on
rootfs        auto    15249292    821932  13652732   6% /
tmpfs        tmpfs      250312         0    250312   0% /lib/init/rw
udev         tmpfs       10240       252      9988   3% /dev
tmpfs        tmpfs      250312         4    250308   1% /dev/shm
tmpfs        tmpfs      250312         8    250304   1% /tmp
tmpfs        tmpfs      250312         0    250312   0% /var/lock
tmpfs        tmpfs      250312        24    250288   1% /var/run
tmpfs        tmpfs      250312         0    250312   0% /var/tmp
/dev/mmcblk0p1
               vfat       64448      4013     60436   7% /boot

and contents of /boot:

gta04:~# ls /boot
MLO      bootargs.scr    splash.rgb16z  u-boot.flash  x-load.flash
boot.scr  menu.rgb16z    u-boot.bin     uImage

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.goldelico.com/pipermail/gta04-owner/attachments/20130103/f62b143e/attachment-0001.html>


More information about the Gta04-owner mailing list