[Gta04-owner] QtMoko v49

Radek Polak psonek2 at seznam.cz
Mon Nov 19 10:39:40 CET 2012


On Sunday, November 18, 2012 09:04:17 PM arne anka wrote:

> hm, rebooted and now after the boot splash/selection screnn w/ sd card,
> nand and two *.sh icons, there's only a black screen with the clock
> (doesn't tick) and a blinking square background.
> login per ssh works:
> ...
>   1105 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1108 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1129 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1132 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1155 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1158 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1181 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1184 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1207 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1210 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1232 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1235 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1258 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1261 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1284 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1287 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow
>   1310 ?        Sl     0:00 /opt/qtmoko/bin/mediaserver -noshow
>   1313 ?        S      0:00 /opt/qtmoko/bin/sipagent -noshow

Hmm mediaserver should run just once. So i it has probably something to do 
with pulseaudio... But hard to tell, maybe you can run qtmoko from ssh shell 
and paste output:

	ssh root at 192.168.0.202
	. /opt/qtmoko/qpe.env
	qpe

Regards

Radek


More information about the Gta04-owner mailing list