<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /></head><body style='font-size: 10pt; font-family: Verdana,Geneva,sans-serif'>
<p>Hi,</p>
<p><br /></p>
<p>There is no cursor, but I can see the bootloader. It is the same as the minimal image where you must log in using ssh.</p>
<p>I can boot on the internal nand and I can see the basic desktop of the test system (from factory).</p>
<p>This evening I will try :<br /> DEV=/dev/sdb ./makesd gta04one -r qtmoko</p>
<p><br /></p>
<p>If it is possible to have qtmoko in Nand, it would be fantastic :)</p>
<p>We could keep the sd card for data and a second system like a replicant that we can boot when needed.</p>
<p><br /></p>
<p>Best regards</p>
<p><br /></p>
<p>Thierry</p>
<p>Le 2018-02-22 08:06, H. Nikolaus Schaller a écrit :</p>
<blockquote type="cite" style="padding: 0 0.4em; border-left: #1010ff 2px solid; margin: 0"><!-- html ignored --><!-- head ignored --><!-- meta ignored -->
<div class="pre" style="margin: 0; padding: 0; font-family: monospace">Hi,<br /> <br />
<blockquote type="cite" style="padding: 0 0.4em; border-left: #1010ff 2px solid; margin: 0">Am 21.02.2018 um 23:16 schrieb tgrauss <<a href="mailto:tgrauss@f-gp.eu">tgrauss@f-gp.eu</a>>:<br /> <br /> Hi,<br /> <br /> Good news :)<br /> I have tried the  "DEV=/dev/sdb ./makesd qtmoko" method on my gta04a5.<br /> I still have the bootloader, but then when it boots, I have a black<br /> screen.</blockquote>
<br /> Oops.<br /> <br />
<blockquote type="cite" style="padding: 0 0.4em; border-left: #1010ff 2px solid; margin: 0">Of course I have change sdb by the device of my sd card.<br /> <br /> Any idea?</blockquote>
<br /> Does a tiny white cursor blink - at least for some seconds?<br /> <br /> Can you check what happens with the serial console or try ssh over USB/Ethernet-gadget?<br /> <br /> As an alternative you could try:<br /> <br /> DEV=/dev/sdb ./makesd gta04one -r qtmoko<br /> <br /> This will try to flash a new u-boot (if needed).<br /> <br /> I just have a device running with this setup and I am trying<br /> to flash the QtMoko into NAND (which seems to be tricky because<br /> QtMoko has a timer and sends the device to suspend in between).<br /> <br /> BR,<br /> Nikolaus<br /> </div>
</blockquote>

</body></html>