[Gta04-owner] cloning repos from git.goldelico.com

Dr. H. Nikolaus Schaller hns at goldelico.com
Fri Feb 28 18:03:43 CET 2014


Am 27.02.2014 um 20:08 schrieb Paul Kocialkowski:

> I was unable to retrieve the git repositories from git.goldelico.com.
> For instance, git clone http://git.goldelico.com/gta04-uboot.git simply
> hangs while git pull http://git.goldelico.com/gta04-uboot.git master
> shows an error:
> error: Unable to find 0ad3a33e91a66fb3553f9e04cc1ed8f87a4ed0a6 under
> http://git.goldelico.com/gta04-uboot.git
> Cannot obtain needed blob 0ad3a33e91a66fb3553f9e04cc1ed8f87a4ed0a6
> while processing commit 9363726546f326654ab1b0800fdec4b27ee39c44.
> error: Fetch failed.
> 
> I experienced the same behavior with gta04-kernel.git. Do you have any
> idea of what is going wrong?

I have looked into that but could not yet find the error.

If you go by web browser to http://git.goldelico.com/gta04-kernel.git/
it looks fine as it should.

And a 'git clone http://git.goldelico.com/gta04-kernel.git' starts running.
But I see some 404 errors on the server log, because the git clone
client is asking for non-existent objects like

gta04-kernel.git/objects/ef/f338cf9d68426a009bb79fd04b8365a56fabc5

So maybe some http index is not updated when doing a push to the
repository (although there is a valid post-update hook). Interestingly
the post-update hooks of different git repos are different. This may
be part of the problems.

Fixing this is something to put on my to-do list.

BR,
Nikolaus




More information about the Gta04-owner mailing list